Nadat we jullie trouwdag zorgvuldig hebben vastgelegd en de nodige back-ups hebben gemaakt, gaan we de foto's voor de reportage uitzoeken en editten. 

Afhankelijk van jullie wensen kan er voor gekozen worden om de foto's digitaal te ontvangen op een  cd of usb stick. Daarnaast kunnen wij er voor jullie een mooi fotoboek van maken.

We raden af om zelf een fotoboek te gaan maken. Dit komt de kwaliteit van de zorgvuldig gemaakte foto's namelijk niet ten goede.

Wij hebben de keus uit een complete lijn fotoboeken in diverse soorten en maten.       Deze worden geleverd in een zwarte geschenkdoos.

Het fotoboek is van een prachtige kwaliteit en uniek. Wij drukken hier als een van de weinigen al jaren zelf onze foto's voor af.Nieuwsgierig geworden? bel of mail voor een afspraak en kom kijken).

Naast kleur zijn er ook mogelijkheden voor zwart-wit (journalistiek). En ook het warme sepia (bruintoon) behoord tot de mogelijkheden.

Vanwege ons 25 jarig bestaan krijgen bruidsparen die in 2019 trouwen.

En door ons hun huwelijksreportage laten maken €. 50,- korting op hun reportage.

En een gratis minialbum twv €. 55,-

Normaal kost een reportage €.1000,- en nu krijgen jullie de fotografie voor  €. 950.-

Willen jullie daarnaast ook nog een mooi fotoboek laten maken dan kan dat al voor €. 265,- (dus voor € 1215,- heb je alles)

Ook bieden we nog de mogelijkheid een "geplakte" bruidsreportage te laten maken. Deze is er al vanaf € 700,- (Andere opties zijn ook mogelijk).


Tip Boek op tijd !